OOZOO dameshorloges

96 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
OOZOO dameshorloges 96 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
96 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

96 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield biedt een groot aanbod OOZOO dameshorloges, als onderdeel van de collectie OOZOO horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw OOZOO dameshorloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk hier de OOZOO horlogecollecties: Timepieces | Vintage | Junior

Over OOZOO

Horloges van OOZOO zijn alom bekend in Nederland én daarbuiten. Het merk is karakteristiek, heeft herkenbare designs en loopt daarom altijd voorop als het gaat om mode. De verschillende collecties van OOZOO volgen geen trends, maar zetten ze juist! Daarom spreekt OOZOO een breed publiek aan en heeft het merk horloges voor iedereen. Bij OOZOO geldt echt: voor ieder wat wils! OOZOO biedt niet alleen dameshorloges, maar ook herenhorloges en horloges voor kinderen. OOZOO bracht hun eerste horloges in 2001 op de markt. Niet alleen Nederland is gevallen voor de charmes van het merk, ook in Duitsland, België, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittannië, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland en Venezuela is het merk al jaren een grote hit. Met recht een internationaal succes dus!

Collectie OOZOO horloges

OOZOO staat niet alleen voor een eigen karakter en moderniteit, maar ook voor kwaliteit. En dat hoeft niet duur te zijn. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Tijdloze modellen die lang meegaan - dat is de kracht van OOZOO. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau of een leuk, nieuw klokje voor jezelf? Een horloge van OOZOO is hoe dan ook een goede keuze! Het merk komt regelmatig met nieuwe collecties, waardoor het aanbod hier op Brandfield meerdere malen per jaar aangevuld wordt. Per jaar bieden wij ruim 600 nieuwe modellen van OOZOO aan. Je hebt dus veel keuze!

OOZOO dameshorloge online kopen

Wil je een OOZOO dameshorloge bestellen bij Brandfield? Dan kies je voor de beste service! Bij Brandfield hanteren we een aantal standaarden:

  • De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  • Gemakkelijk achteraf betalen voor jouw aankopen via AfterPay, digitale factuur of eenmalige incasso.
  • Retourneren is altijd gratis.

Koop jouw OOZOO horloge dus via Brandfield en je bent verzekerd van een uitmuntende service en prachtige kwaliteit!

Meer informatie over OOZOO?

Wil je meer weten over OZOO? Ga dan naar de officiële website van het merk.

Naar boven