Casio herenhorloges

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Prijs
€ 48,00 € 179,00
€ 48,00 € 179,00
Van hoog naar laag sorteren
  1. Casio Vintage Edgy Horloge CA-500WE-1AEF
    € 69,90
  2. Casio Vintage Heren Horloge A1100B-1EF
    Speciale prijs € 143,95 Normale prijs € 179,00
  3. Casio Vintage Edgy Heren Horloge A120WEST-1AER
    € 99,90
  4. Casio Vintage Edgy Heren Horloge AQ-800ECGG-3AEF
    Speciale prijs € 72,15 Normale prijs € 79,90
  5. Casio Vintage Edgy Heren Horloge AQ-800EC-2AEF
    € 59,90
  6. Casio Retro Mirror Face horloge A168WEM-7EF
    Speciale prijs € 48,55 Normale prijs € 49,90
  7. Casio Vintage Horloge AQ-800EG-9AEF
    € 69,90
  8. Casio Vintage Iconic horloge A168WEGG-1BEF
    € 59,90
  9. Casio A168WG-9EF horloge
    € 59,90
  10. Casio Collection horloge B640WB-1BEF
    € 59,90
  11. Casio Collection horloge MDV-107-1A2VEF
    Mail mij bij voorraad
  12. Casio Vintage Edgy Horloge CA-500WEG-1AEF
    Mail mij bij voorraad
  13. Casio Vintage Heren Horloge A1100G-5EF
    Mail mij bij voorraad
  14. Casio Vintage Horloge AQ-800E-7AEF
    Mail mij bij voorraad
  15. Casio Vintage horloge A168WEMB-1BEF
    Mail mij bij voorraad
  16. Casio Collection horloge MDV-107-1A3VEF
    Mail mij bij voorraad
  17. Casio Collection horloge MDV-107-1A1VEF
    Mail mij bij voorraad
  18. Casio Edgy Horloge A700WEMG-9AEF
    Mail mij bij voorraad
  19. Casio Vintage Edgy horloge AQ-230GA-9DMQYES
    Mail mij bij voorraad
  20. Casio Vintage Iconic horloge A158WETG-9AEF
    Mail mij bij voorraad
  21. Casio Retro Mirror Face horloge A168WEM-1EF
    Mail mij bij voorraad
  22. Casio Retro horloge LA680WEGA-1ER
    Mail mij bij voorraad
  23. Casio Basic Retro Horloge A168WEGB-1BEF
    Mail mij bij voorraad
  24. Casio horloge B640WC-5AEF
    Mail mij bij voorraad

24 producten gevonden

per pagina

In de Brandfield online shop vind je Casio herenhorloges, als onderdeel van de collectie Casio horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Casio herenhorloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over Casio

Casio staat bekend om zijn multifunctionele horloges. Zowel sportief als interessant voor mannen die van gadgets houden zijn de Casio heren horloges; zeer populair en fijn om te dragen. De horloges hebben vaak een robuust uiterlijk en een digitaal uurwerk waarop je snel kunt zien hoe laat het is. Dankzij het speciale design passen de Casio heren horloges perfect bij zakelijke en casual gelegenheden. De sportieve horloges voor heren van Casio zijn kleurrijk en vrolijk. Daar zal je zeker mee gezien worden in de sportschool. In 1946 werd in Japan het elektronicabedrijf Casio opgericht. Casio is namelijk niet alleen een horlogemerk, maar vooral ook bekend van de geavanceerde rekenmachines, elektronische muziekinstrumenten en diverse technisch hoogstaande huishoudelijke apparaten. Voor de horloges worden diverse technieken van Casio samengevoegd en dat levert multifunctionele, vaak digitale horloges op die naast een klok ook uitgerust zijn met een rekenmachientje of stopwatch. Het design is eigentijds en daarom zijn de horloges zo populair bij zowel heren als dames.

Collectie herenhorloges van Casio

De collectie Casio heren horloges bestaat uit verschillende modellen. Zo zijn er klassieke herenhorloges van edelstaal en roestvrijstaal voorzien van een zilveren, gouden of roségouden laag voor een extra luxe uitstraling. Ideaal om te dragen naar kantoor of tijdens een gezellige avond uit. Deze zakelijke horloges zijn uiteraard ook voorzien van leuke extra’s. Ben je sportief aangelegd en ben je vaak hardlopend op weg, of met gewichten in de sportschool te vinden? Dan kies je natuurlijk voor de multifunctionele G-Shock herenhorloges (de mannelijke tegenhanger van de Baby-G dameshorloges). Deze horloges hebben een speciaal uurwerk dat de schokken van het sporten eenvoudig opvangen. De kleurrijke designs van hoogwaardig, huidvriendelijk kunststof huisvesten niet alleen het uurwerk, maar vaak ook een (digitale) stopwatch en andere chronometertjes.

Casio heren horloges online kopen

De stoere, sportieve en stijlvolle Casio heren horloges koop je makkelijk en snel online bij Brandfield. Bestel jouw nieuwe horloge voor 22:00 uur op werkdagen en ontvang je bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt een Casio heren horloge ook cadeau geven aan een speciale man in je leven. Geef dit aan bij de bestelling en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen en is eveneens kosteloos.

Meer informatie over Casio?

Ontdek de wereld van stijlvolle herenhorloges bij Brandfield. Wij bieden een groot aanbod herenhorloges aan, als onderdeel van onze horlogecollectie. Met onze uitgebreide collectie merken vind je altijd het perfecte horloge. Laat je meeslepen door de nieuwste trends in horloges en mode, want ons aanbod is continu vernieuwend. Van tijdloze klassiekers tot minimalistische stijlen, we hebben voor elke smaak en voorkeur iets in huis.

Mannen horloge

Bij Brandfield vind je altijd de meest uitgebreide collectie heren horloges van bekende en minder bekende horlogemerken. Door ons ruime assortiment zit er voor elke man wel een geschikt horloge tussen. De heren horloges in onze collectie sluiten altijd aan op de laatste trends op het gebied van horloges en mode in het algemeen. Daarnaast vernieuwen we ons aanbod continu waardoor we jou altijd kunnen voorzien van de nieuwste en meest trendy horloges.

Eén van deze trends is het minimalistische horloge. Deze trend op het gebied van horloges is zowel voor dames als heren. Voor heren hebben wij bijvoorbeeld de Mats Meier horloges en Sem Lewis herenhorloges als minimalistische stijl. Maar ook de collectie OOZOO horloges, en dan met name de OOZOO Vintage serie, passen binnen deze trend en zijn voor mannen populair op dit moment. En niet te vergeten de grondleggers van de minimalistische stijl: Daniel Wellington.

Naast trendy merken herenhorloges voorziet de Brandfield online shop ook in tijdloze merken, die al jarenlang een begrip zijn binnen de wereld van horloges. Zo zijn Casio horloges nog steeds ongekend populair en met name de G-Shock collectie lijkt oneindig in trek.

Andere merken in deze categorie herenhorloges zijn Michael Kors, Tommy Hilfiger en Fossil.

En wat dacht je van de heren horloges van Seiko? Binnen onze horloge collectie van Seiko vind je prachtige, klassieke horloges van hoge kwaliteit. Ook als je op zoek bent naar een horloge met de nieuwste technologie is Seiko een voor de hang liggende keuze!

Naast horloges van echte horlogemerken, vind je in de Brandfield collectie ook een uitgebreid aanbod mannen horloges van modemerken. Wie kent het merk Hugo Boss niet? De Hugo Boss horloges zijn al jaren ontzettend populair bij de heren.

De horloges van Diesel worden ook veel gekozen. De heren horloges van Diesel zijn echte eye-catchers die elke look en outfit naar een hoger niveau tillen. De Diesel heren horloges zijn robuust en in veel verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. Met een horloge van Diesel val je gegarandeerd op!

Horloge heren

Mannen dragen al heel lang horloges. Het uurwerk werd ook oorspronkelijk voor werkende mannen uitgevonden. Vooral de werkvloermanagers droegen klokjes bij zich, omdat zij zo de lunchtijd konden inluiden, maar ook de vooruitgang in de gaten konden houden. Ook werd er zo geen enkele afspraak meer gemist.

Het polshorloge was echter lange tijd niet populair onder mannen en werd gezien als vrouwensieraad. Mannen hadden altijd een zakhorloge dat met een ketting aan het vest werd bevestigd. Hier kwam begin 20e eeuw verandering in. En dan met name tijdens de Eerste Wereldoorlog. Officieren kwamen erachter dat de handeling van het zakhorloge pakken, de tijd aflezen en weer wegstoppen veel kostbare tijd kostte. Een blik werpen op de pols was dan veel gemakkelijker.

De eerste polshorloges voor heren werden dan ook ontworpen met als doel het leger te dienen. Robuust, sterk en overzichtelijk. Pas later zijn daar extra technische snufjes aan toegevoegd, maar ook het design werd erop aangepast. Sindsdien zijn naast de dameshorloges ook herenhorloges populair geworden en kunnen mannen ook genieten van een mooi design.

Ook om je heren horloge mooi op te bergen ben je bij Brandfield aan het juiste adres! Neem eens een kijkje bij ons assortiment horlogeboxen. Door je horloge op te bergen in een horlogebox blijft je heren horloge zo lang mogelijk mooi!

Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel je jouw heren horloge op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het herenhorloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn of heb je toch liever een ander horloge? Geen probleem! Je kunt bij ons je heren horloge binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Horloge kopen

Of je nu een heren horloge zoekt met een knipoog naar het leger of kiest voor een modern horloge van luxe materialen, je koopt een mannen horloge makkelijk online bij Brandfield. Bestel je favoriete horloge voor heren op werkdagen voor 22:00 uur en je kunt je nieuwe horloge morgen al dragen!

Geef je een speciale man in je leven een prachtig horloge cadeau? Geef het aan bij je bestelling en wij zorgen ervoor dat je het herenhorloge in een luxe geschenkverpakking ontvangt.

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen ons ruime aanbod heren horloges? We helpen je graag op weg! Om je zoektocht iets makkelijker te maken hebben wij onze top 10 heren horloges voor je op een rijtje gezet. Bekijk onze top 10 heren horloges en laat je inspireren!

Met een mooi klokje om de pols ben je al snel helemaal de man. Een mooi horloge is het style item bij uitstek voor mannen. Maar je kunt je look helemaal compleet maken door er stijlvolle sieraden bij te dragen. Combineer je heren horloge bijvoorbeeld met een heren armband voor een complete look.

Welk heren horloge is jouw favoriet? Wacht niet langer en bestel je nieuwe mannen horloge snel, veilig en eenvoudig via de Brandfield webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat je horloge zo snel mogelijk jouw kant op komt!

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!